Marockanskt lammlägg i lergryta
I producentens mage
I producentens mage
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 portioner
  • 3 bitar lammlägg med ben som får plats i en lergryta
  • Salt
  • Rapsolja
  • 1 tsk mjöl
  • 2 gula lökar
  • 3 vitlöksklyftor, mortlade
  • 2 tsk mald spiskummin
  • 2 tsk mald koriander
  • 1 tsk mald ingefära
  • 1, 5 tsk paprikapulver
  • 2 paket saffran
  • 1 tsk harissa (chilipasta)
  • 2 tsk muscovadosocker
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 liten hackad inlagd saltad citron (kan ersättas med saft och zest av en 1/2 citron)
  • 1 liter köttbuljong på 2 tärningar Tillbehör
  • Couscous
  • Vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.