1200 g
rökt renstek 2 msk finhackad rödlök 1 msk finhackad gräslök 1 dl crème fraiche 1 dl färskost 1 msk dijonsenap 1 msk nyriven pepparrot 4 msk löjrom Späd bladsallad Salt SvartpepparHacka renstek och finhacka 2 msk rödlök och 1 msk gräslök. Blanda crème fraiche, färskost, dijonsenap och nyriven pepparrot. Rör ned renstek, rödlök och gräslök och smaka av med salt och peppar. Skär 4 tunna skivor kavring och bred på rensteksröran. Stansa med en rektangulär utsticksform och garnera med en sked löjrom, finhackad rödlök och svartpeppar. Servera med ett bladsallad bredvid.
Så var det måndag igen. Eller är det torsdag. Imorgon är det fredag. Det är huvudsaken. Svärmor bjöd på en väldigt god röra till det grillade på Valborgs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.