Serverade torskryggenmednykoktpotatisoch svensk grön sparris, tomatbitar och dillemulsionen. Tillsatte neutral olja och körde med stavmixer tills det tjocknade och blev en majonnäsliknande emulsion
Sandefjordsås3 dl grädde 3 dl crème fraîche 300 g smör 1 msk kycklingbuljong 3 limefrukter, skal och saft. 1Torskrygg800 g torskrygg (gärna med skinnet på) (ok enligt WWF. 1potatis800 g mjölig potatis 2 tsk salt
Sandefjordsås3 dl grädde 3 dl crème fraîche 300 g smör 1 msk kycklingbuljong 3 limefrukter, skal och saft. Torskrygg800 g torskrygg (gärna med skinnet på) (ok enligt WWF. potatis800 g mjölig potatis 2 tsk salt
4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citron flingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Jag föredrar faktiskt fisk som den är med olja, salt och peppar. Fisk är en stor favorit i middagsväg men det blir inte av att laga så ofta som jag önskar, det är trots allt inte varje dag man lyxar till det med färsk fisk
En fin bit torskrygg serverat medkoktpotatis, riven pepparrot och skirat smör. Fisken, en eller två fint skalade ochkoktapotatisar, det skirade smöret och en hög härligt rivig pepparrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.