Ta sedan upp med stekspade och lägg över uppochnervända mindre glas. Fyll korgarna med räksallad. Blanda ingredienserna till räksalladen och förvara kallt
Blanda räkor, dill, citronsaft, majonnäs och crème fraiche. 300 g Räkormed skal. 12 msk Färsk dill. 120 g RuccolaSkala räkornaoch hacka grovt. 1Lägg toast skagen på en bädd av ruccola och garnera med en citronskiva
Smaka av med salt och peppar. Skala och hacka räkorna. Finhacka dill och rödlök. Servera skagenröran på brödskivorna och toppa gärna med löjrom och en dillkvist
Pressa vitlöken i en skål och rör ihop med olja, äppelcidervinäger, salt, peppar och persillade. Rör ihop ingredienserna till marinaden och häll över räkorna
löjrom, MSC-märkta. ca 350 g havskräftor, handskadade och MSC-märkta. ca 350 g räkor, handskadade och MSC-märkta. Toast skagenca 350 g havskräftor, handskadade och MSC-märkta ca 350 g räkor, handskadade och MSC-märkta 0,5 rödlök 1 knippe örter (dill, gräslök) 1 citron 1 tsk stenbitsrom, MSC-märkta löjrom, MSC-märkta 2-3 msk majonnäs 1 msk crème fraiche, 38% 4 skivor rostbröd salt
Blanda smöret med paprika, finhackad vitlök, gräslök samt dill och fördela kryddsmöret över räkorna. Servera direkt med citronklyftor, plockad dill och gott bröd
Tillsätt mjölet och rör kraftigt med en träsked tills smeten släpper från botten och kanter. Skär försiktigt av ett lock och lägg i fyllningen strax innan serveringen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.