några droppar pepprig olivoljaSalt & svartpeppar från kvarnSåhär kan man göra. Till den så blev det en klassiskt smörstekt toast med lite löjrom, creme fraicheoch lök
Grön ärtsoppa är en av mina favoritsoppor sedan länge (recept här), men att toppa den med creme fraîche ochlöjrom är något nytt och lyfter faktiskt soppan ytterligare några snäpp
4 Våfflor 75 g smör 1 dl mjölk 1 dl bovetemjöl 1 dl vetemjöl 1 ägg 1/2 tsk bakpulver 1 krm salt 1 dl kallt vatten Topping 1 rödlök 2 dl crèmefraiche 80 g löjrom nymalen svartpeppar dillvippor Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Klicka sedan på mandelpotatismoset, crème fraîche, löjromoch garnera med rödlök och gräslök. Mosa potatisarna fint med en gaffel och tillsätt lite smör
Jag brukar använda mig av varmt (nyss uppkokat) vatten medan Rachel tog ljummet, och tycker man om rinniga ägg, vilket jag gör, så blir det ännu bättre med ljummet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.