Räkfyllda rödspättarullader med vitvinssås
Glutenfria godsaker
Glutenfria godsaker
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Räkfyllda rödspättarullader med vitvinssås (2 portioner)
  • 4 rödspättafiléer (ca 300 g)
  • 1/2 dl vitt vin (samma som till såsen)
  • 1 burk röd caviar
  •  
  • Vitvinssås
  • 1 msk smör
  • 2 msk hackad schalottenlök
  • 2 dl vitt vin (gärna chablis)
  • 4 dl vatten
  • 1 1/2 msk fiskfond
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 krm salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 msk smör
  • 1 msk maizena
  • 1 tsk citronsaft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.