1 salt
och pepparSå här gör du 15 minuter Rör samman alla ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Bred ut röran på brödskivorna, rulla ihop och skär fina snittar. Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera
Skär av ett lock på rundlarna och fyll dem medräkröran. Lägg dem på plåt klädd med bakplåtspapper. Dekorera eventuellt varje rundel med lite överbliven deg
Bred ut röran på brödskivorna, rulla ihop och skär fina snittar. Smaka av med salt och peppar. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 169 2 skivor Polarbröd Sarek
11 kokt potatis ½ burk tonfisk ½ dl yoghurt 1 msk sweet chilisås Salt Peppar Basilika 1 tunnbrödMosa potatisen med tonfisken, yoghurten, chilisåsen och kryddorna
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner 250 g färsk smördeg 1 äggula 1 tsk vallmofrön 100 g lagrad hårdost (Svecia) 1 dl crème fraiche salt och peppar 150 g najadlax 1 ask smörgåskrasse Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.