Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kakao i en annan skål. 12 ägg 2 dl strösocker 1 dl smält smör 2 dl gräddfil eller yoghurt 4-5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 4 msk kakao En After Eightmintplatta till varje muffinsVispa ägg och socker pösigt i en skål
Skala och dela äggen och lägg dem på ett fat. Skala och hacka löken fint. Lägg en tesked crème fraiche på varje ägghalva, en tesked löjrom och strö på röd lök
Mixa apelsin (med skal) och florsocker i mixer med knivblad till en slät puré. Blanda gröt med matyoghurt och sedan med grädde, smaksätt med apelsinpurén
Låt fisken bli mjuk och fin. Servera med stora räkor och färsk dill. Bröd och smör är gott till. Dela ca 8 små morötter i bitar och lägg i. Precis innan servering typ 10-12 minuter lägger jag i lax och torsk tärningar plus lite sockerärtor
4 ca 500 g nötfärs 1 msk olja 1 påse tacokrydda (à 40 g) 2 dl vatten 340 g majskorn 600 g Chunky Salsa 320 g tortillabröd 100 g riven ost Sallad 1/2 isbergssallad 1 msk vitvinsvinäger 1 msk olja salt och peppar Till servering 1/2 gurka 1 1/2 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen