Fyll champinjonhattar med denna fyllning. Torka av champinjoner, lösgör hatten från foten. Hacka panchetta ochprosciutto, blanda i vitlöken, oregano, paprikapulver och peppra efter smak
Och gärna något tillbehör, som här till exempel med rejäla bitar av frästa champinjoner. Jag gillar köttfärs som råvara och att baka ihop en limpa med olika sorters fyllningar och härlig stekyta är ett bra sätt att använda det på
Den här morgonen blev det champinjoneroch gul lök kryddat med salt och mycket svartpeppar. Vi åt detta med nygräddade ost- och skinksnurror från frysen
Pastan är glutenfria "snören" av majs från en italiensk tillverkare (italienarna är bra på det här med glutenfritt), och röran är en riktig goding - en smakrik blandning av champinjoner, purjo, vitlök, räkor, parmesan och en god kryddblandning
Toppa med timjan och ruccola innan servering. Gör gärna efter det här goda receptet men våga experimentera med andra tillbehör – bara fantasin sätter gränserna
Skicka med e-post. Champinjoner. Lägg svampen på bröden och skiva ost över. Ljuvligt gott =)ChampinjonerLökVästerbottenost eller annan lagrad ostFormfranskasalt,pepparVärm ugnen till 200 grader, grillBryn champinjonerna tillsammans med löken,salta och peppra. 5 minuter i ugnen på grill eller tills osten bubblar och blir lite brun
Risotto med färskost, bacon och gröna ärtor. Sen hade han i olja och smör precis på slutet innan han blandade i en massa ost, och det blev det ju inte sämre av direkt
Idag blev det en ost och skink paj med broccoli och smulad feta ost. Och där tittade skinkan fram. Smula i de kalla smöret och arbeta upp en deg, nyp ihop med fingertopparna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.