Det var de här fyllda korvarna jag suktade efter i veckan. Det går nog till ochmed att använda falukorv, genom att dela den på längden till exempel och sedan klicka blandningen ovanpå
Här kommer ett förslag, små fylldagratineradechampinjonermed bacon och smak av timjan. Är du vegetarian hoppar du över baconet, och tar i stället några extra champinjoner till fyllningen
Gör såhärTa av stammen från champinjonernaoch mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonernamed smörblandningen och toppa med ost
Skölj och strimla purjon, borsta och skiva eller grovhacka champinjonerna. Sådärja, nu var det sluthöttat för den här gången, nu får du receptet på de fyllda crepsen som jag utlovade igår
Tänk er en omelett fylld med smält getost ochprosciutto. Jag kände mig inte riktigt nöjd när jag skapade receptet med att stanna vid omeletten och jordgubbssalladen
Smeta på den pressade vitlöken på köttfärsen och lägg sedan ut champinjoneroch osten vågrätt. Salt, peppar Börja med att lägga köttfärsen i en bunke och tillsätt ägg och kryddorna
Lägg upp blandningen på två tallrikar, ringla över det brynta smöret, lägg lite strimlad prosciutto ovanpå och avsluta med att toppa anrättningen med färskriven parmesanost
* skär champinjonerna i mindre bbitar och hacka löken. Så är helt slut så ska bli gott med sömn snart bara stora killen kommer i säng plus hoppas lilleman sover inatt
Fyll champinjonerna, ringla över olivolja och riven grana padano. Ta bort stommen från champinjonerna. Blanda med smör, olja, flingsalt och svartpeppar
Fördela också tunt skivade champinjoner, skinkan och oliverna, och strö över oregano. Nu har jag exprimenterat fram en botten som jag är riktigt nöjd med, och som jag gärna delar med mig receptet av
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.