Smördeg på rulleKetchup ii bottenFetaost smulad över ketchupen Oregano strös överRulla ihop och skär i 1,5 cm tjocka bitarTrycktill dem lite200 gr i ugnen ca 15 minuterLåt dem svalna på galler Servera till en drink eller lite bubblor. - Läs hela inlägget här 200 gr i ugnen. ca 15 minuter
Perfekt att äta framför en bra film eller efter en god middag med nära & kära. Vill man så kan man göra egen smördeg, men denna gången valde jag att köpa färdiga plattor som är frysta
Hacka ihop smör, socker, potatismjöl, bakpulver, vaniljsocker och mjöl, och arbeta ihoptill en deg. Pensla med uppvispat ägg och strö på socker och mandel
Goda filodegssnurror med smak av chilicheese. Hettan från jalapenon, krämigheten från osten och det frasiga från filodegen gör dessa minipajeroemotståndligt goda
2 ½ bittermandlar. 11 litetuppvispat ägg. 11 msk pärlsockerRivbittermandlarfint. 1Arbeta ihop smör, mjöl, socker och bittermandlartill en deg. 1Låt degen vilai kylskåp ungefär en timme. 1Dela degen i två delar. 1Rulla tillfingertjocka längder, 60 centimeter långa. 1Skär längderna i 4 - 5 centimeter långa bitar. 1Grädda imitten av ugnen 9-10 minuter på 200 grader
Alla ingredienser ska vara kalla. Blanda mjöl, vatten och hälften av smöret till en deg. Hyvla eller skiva resten av smöret och lägg det på halva degplattan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.