5 lyxiga tilltugg till fördrink och bubbel Ha ner Crème Bonjour Oliv & Örter i en sprits och spritsa ut en klicki varje potatishalva. Fördela ut det lufttorkade köttet som blommor i en ugnstålig form med små koppar www.landleyskok.se
Tunnbrödssnittar med kräftostIngredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 250 gram kräftstjärtar 200 gram philadelphiaost , naturell 1 dl färsk dill , hackad 0,75 dl färsk gräslök , hackad 1 st salt 4 st mjukt tunnbröd , små runda 0 st peppar Köp receptet www.tasteline.com
Västerbottensticks med romröraFriday baby. Jag ser fram emot en lugn dag med serietittande och pusselläggande. Det blir nog att vika tvätt också, det kommer jag inte undan Smaskelismaskens
Minipajer med cheddar och skinka Lägg dem ifolieformar. Dela skinkanitärningar och blanda med grädde, ägg och ost. Skala och finhacka löken www.hemtrevligt.se
Smördegspuffar 2 dl crème fraîche 50 g parmesanost, riven svartpeppar 1 förp smördeg (à ca 425 g) 1 ägg 1 rödlök rom www.koket.se
Salladsplock med asiatiska kräftstjärtar Låt kräftstjärtarna rinna av väl. Finhackavitlök och selleri, blanda i en skål med sesamolja, rapsolja och sesamfrön Svt
Busenkla västerbottensnittar med kräftor och kantareller 2 Felix Västerbottenost & kantarellpaj. 1Kräftröra200 g kräftstjärtar i lake 100 g Västerbottensost, riven 1 msk hel kummin, stött i mortel 1 dl crème fraîche 1 citron, skalet 2 msk dill, finhackad. 1Kantarelltopping1 dl crème fraîche 50 g Västerbottensost, riven 150 g kantareller smör, tillstekning salt peppar. 1Dekoration1 rödlök, finhackad färsk dillwww.koket.se
Krustader med 3 olika fyllningar | Köket.seFyllning med räkor, citron och oregano1 förp Zeta Krustader Cestini 1 dl majonnäs 200 g handskalade räkor 1 tsk citronskal, rivet 2 msk färsk oregano 1 tsk citronsaft 0,5 dl sikromcitronskal, rivet färsk oregano, några kvistar. 1Fyllning med svamp, tryffel och timjan1 förp Zeta Krustader Cestini 2-3 champinjoner 0,5 klyfta vitlök salt Zeta extra jungfruolivoljaclassico 0,5 burk Zeta Crème av svamp med tryffel 0,5 burk Zeta mascarpone grönkål valnötter. 1Prosciuttofyllning1 förp Zeta Krustader Cestini 2 msk Zeta Pesto alla Genovese 0,5 burk Zeta mascarpone 2-3 skivor Zeta Prosciutto Crudo färsk basilikawww.koket.se
Smördegssnurror med kräftor och getost - Landleys Kök Tag ut och pensla snurrorna med uppvispat ägg. Fördela ut kräftstjärtarna och klipp över dill. Rulla ut smördegenwww.landleyskok.se
Pinnar, snurror & palmiers i smördegSnurror Rulla ihop degen från långsidantill. PalmiersRullasmördegen från båda långsidornain mot mittenwww.koket.se
Pinnar, snurror & palmiers i smördegSnurror. Palmiers. Pensla smördegen med ägg och strö eller bred ut någon av fyllningarna. Mixaingrediensernatillvalfrifyllningwww.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.