Smördegssnurror med ädelost och timjan! Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter tills snurrorna har fått fin färg. Du behöver (25-30 st). 140 gram ädelost Mikaela C -
Plättlätt att göra och magiskt gott. Kallrökt lax med en krämig citronsås I dag bjuder jag på ett plättlätt recept. Det här bjöd jag bland annat på igår när våra goda vänner var över på en fredagsöl med lite plock till Home 2 Tiny
Elsas jul - Öjebyröra med kräftor och Västerbottensost 1 brk kräftstjärtar. 1 dl riven Västerbottensost. 1 dl majonnäs. 2 msk hackad dill. 1 msk hel kummin. 2 cl OP Andersson Elsas Skafferi
Elsas jul - Filodegskorgar med chèvre och honung, 8 pers - blev bjuden på dessa raringar till först rykande het glögg och. sedan iskallt bubbel, funkade lika bra till båda Elsas Skafferi
Jalapenopoppers! Hej på er. Såhär i början på året tänkte jag att vi skulle dra till med ett enkelt, snabblagat och otroligt gott recept Alla Goda Ting
Ostflarn med rom och räkor Ingredienser 1,5 dl ost , lagrad, riven 1 dl crème fraiche 1 burk(ar) stenbitsrom 0,5 st rödlök(ar) 20 st räkor Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Snittar med räkröra – enkelt recept 2 skivor mjukt tunnbröd. 12-3 dl skalade räkor. 11 burk crème fraiche mittkok.expressen.se
Ostkorgar med skaldjursröra toppade med färska räkor Ostkorgar. Ta en halv deciliter ost per korg. Använd en stekpanna med teflon och smält osten på svag värme tills den går ihop www.koket.se
Varmrökt laxröra på rågbröd Lägg färskost och grädde i en matberedare monterad med kniv och mixa ihop. Tillsätt laxen delad i små bitar och mixa Ica kuriren
Räk- och laxkorg Ugn 200 grader. Korgarna. Kavla plattorna, så de blir lite större. På ena halvan per platta ta med ett runt mått ut 8 rundlar med diameter ca 8 cm Matklubben.nu
Kräftstjärtcheescake Mycket god. Till 8 pers. 5 skivor kavring300 g philadelphia3 dl gräddfil2 dl CF1 dl grädde2 burkar kräftstjärtar2 st vårlök 1 röklök3 gelantinblad½ dl färsk dillDenna kräver minst 6 timmar i kylen Jordgubb o Lime
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.