Hetta upp en panna med smör eller olja och fräs champinjonerna tillsammans med kasslern lite lätt. Receptet kommer ursprungligen från jennysmatblogg där många recept numera hämtas ifrån som inspiration till veckans meny med lite justeringar
Koka upp grädde och creme fraiche, lägg i kassler, och rör i ädelost tills den smälter. Krydda med örtkryddorna, ta lite i sänder och smaka av vartefter salta och peppra, smaka av
Fräs allt i omgångar i en gryta och blanda sedan allt med vätskan utrört med maizena. Gjorde nyss världens godaste kakor som sitter fast i själva pappersbakformarna, hur bra är man och hur glad blir man
Smula grönmögelostenoch rör i tillsammans medpäronbitarna. Dela päronen i små bitar. Blanda mjöl och bakpulver samt salt och peppar efter smak i en stor bunke
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.