Pastasås med blomkål och kassler
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 ca fem cm tjock kasslerskiva skuren i små tärningar
  • 1 Färsk blomkål delad i små buketter (kanske runt 100 gram?)
  • 11 hackad gul lök
  • 1 Örtsalt
  • 1 Paprikakrydda
  • 12 dl vispgrädde
  • 11/3 dl skinkost
  • 1 Maizena ljus redning
  • 11 ca fem cm tjock kasslerskiva skuren i små tärningar Färsk blomkål delad i små buketter (kanske runt 100 gram?) 1 hackad gul lök Örtsalt Paprikakrydda 2 dl vispgrädde 1/3 dl skinkost Maizena ljus redningStek blomkålen i smör tillsammans med kryddorna i någon minut. Häll i löken och kasslern, stek i ytterligare i ett par minuter. Häll på grädden och skinkosten och låt koka upp. Red med maizena till önskad KRÄMIG konsistens

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.