Eftersom lasagnen medchampinjoneroch ädelost, som ni fick recept på för ett tag sedan, blev kanongod och gillades av alla i familjen så valde jag att använda i stort sett samma ingredienser i denna pastasås
Krydda med örtkryddorna, ta lite i sänder och smaka av vartefter salta och peppra, smaka av. Koka upp grädde och creme fraiche, lägg i kassler, och rör i ädelost tills den smälter
En krämig pastasåsmed bacon ochchampinjoner går fort att göra och uppskattas av hela familjen. Koka pastan enligt anvisningarna och rör sedan ner den i pastasåsen
Häll i champinjonerna, kasslernoch pressa i vitlöken. Innan datorhaveriet gjorde jag dock pasta med en pastasås som jag inte hann lägga in här eftersom datorn gick sönder
Fräs allt i omgångar i en gryta och blanda sedan allt med vätskan utrört med maizena. Hacka lök och vitlök fint, dela kassleroch broccoli i bitar, skiva stammen också om du har färsk broccoli
Lägg den i en gryta tillsammans med grädde och mjölk. Strimla kasslern. Lägg i ostbiten och låt smälta. Servera med valfri pasta och gärna med färska tomater till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.