Lägg sedan i den i tomatsåsenoch koka upp. Häll av pastanoch blanda med såsen. Pasta. Torka av auberginenmed hushållspapper och stek den i en ny panna med olivolja i ett par minuter så den får lite färg
Den här pastarätten är en krämig historia med mustig smak från det röda vinet men också med en svag hetta från chilin som rundas av med grädde, philadelphiaost och parmesan
Pasta är en väldigt bra rätt om man bara vill slänga ihop något och har begränsat med slantar. Slå av pastan när den är nästan klar och vänd sedan ned den i tomatsåsen
Är man helt strikt med socker går det självklart att utesluta. Själv har jag alltid en nypa socker i tomaträtter eftersom smaken blir så mycket bättre och jag ser inte att den lilla mängden skulle vara dålig
Blanda upp medpastanoch mozzarella som delats i bitar med händerna. Stek champinjoner i olivolja så de får ordentligt med färg, tillsätt löken och fräs med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.