Fylld aubergine är vanligt förekommande kringMedelhavet, speciellti Grekland. Det ger en riktigt läcker maträtt som blir extra god med en krispig sallad på sidan om
Något som är galet enkelt och snabblagat är en pastasås gjord på makrillitomatsås - det är bara att öppna burkarna och sedan värma tillsammansmedlite annat smått och gott
En riktigt läcker rätt som passar perfekt att servera medpasta. Servera gärna medpasta och parmesan. InläggetAubergineitomatsåsmed mozzarella dök först upp på ZEINASKITCHEN
Koka pastanenligtanvisning på förpackningen. Lägg upp och garnera medpersilja och parmesan. Tillsätt röd paprika och stek någon minuttill, tillsätt tomatkross och låt såsen puttra ihop
Pasta är en väldigt bra rätt om man bara vill slänga ihop något och har begränsat med slantar. Slå av pastan när den är nästan klar och vänd sedan ned den itomatsåsen
Inspirerad av denna smakupplevelse började jag fila på en egen version av aubergineitomatsås och efter x - antal försök fick jag till en smakbalans som jag var hyfsat nöjd med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.