För att känna skillnaden på din egengjorda pasta & den man köper rekommenderar jag att bara äta den som den är först, eller med lite riven ost & olja på
En av de bästa sakerna med vår del av Brooklyn är att det finns riktigt bra mat riktigt nära. Igår besökte vi den lokala Taquerian och åt för första gången någonsin mexikansk mat fast på riktigt
Servera med parmesanost och du har dig en riktig lyxig pastarätt. Krämig gräddsås med smak av vitlök och persilja, blir en läcker kombination tillsammans med räkorna
Blanda med halverade cocktailtomater, hackade basilika, oliver och fetaost med olja och örter. Lägg båda rullarna på en bakplåtspappersklädd plåt och pensla med äggvita
Vitlök och chili - jättegott i nästan vilken pastasås som helst. För att göra rätten mer mättande har jag gjort som Jamie Oliver och lagt till tonfisk - det passar kanon
Servera medpasta al dente. Deglacera pannan, dvs koka ut stekpappan med vatten och spara skyn. -) Frågan är om jag någonsin kommer göra köttfärssås på vanligt vis i fortsättningen
Tomater, lök och vitlök blandades med spenat och jag använde Kabanoss och slantade i några Korvish svartpeppar men det går bra med vilken korv som helst
Så jag testade att göra en klassisk pasta carbonara med kycklingbaconet och det blev supergott. För ett tag sen så fick jag hem några nyheter från Kronfågel, en av nyheterna var kycklingbacon, vilket dom är först i Sverige med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.