Vi människor har också mycket kollagen i kroppen, men det avtar med åren och därför kan vi bli stelare, få problem med värk, krånglande mage, rynkig hud och sköra naglar
Jag tar tacksamt emot bra grillrecept som passar en amatör. Jag googlade efter recept på rabarberpaj, och hittade otippat vad jag sökte på Linda Skugges blogg
Lättlagad och fantastiskt god rabarberpajmed knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
Vispa grädden och servera rabarberpajenmed vispad grädde. Tillsätt smöret och finfördela det till en smulig deg för hand med fingrarna, med en gaffel eller med elvisp
Lägg rabarberna i botten och bred sedan ut smeten ovanpå. Socker, smör, sirap och grädde…i en sagolik symfoni som smakar goda rabarber och med ett pajtäcke som smakar knäck
Ingredienser Portioner. 6 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 krm vaniljsocker 125 g smör 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl ljus sirap smör till formen Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Om en börjar bli mörk så täck den med ugnsfolie mot slutet. En annan favorit är rabarberpajmed jordgubbar och lite vit choklad täckt av ett knäckigt täcke
Sen är det bara att försiktigt hälla ner smöret där du villa använda det, förslagsvis då i denna rabarberpajen, se bara till så att inte de bruna partiklarna i botten av grytan kommer med
Pudra pajformen med potatismjöl. Fyll upp pajformen med rabarberna, sockra och strö över kanel. Serveras med hemmagjord vaniljsås, vaniljglass, eller vaniljvisp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.