Häll över vatten så att det precis täcker köttet. Putsa köttet och skär det i 3x3 cm stora bitar. Bryn köttet i 1 msk smör och 1 msk olja i en gryta. Låt sjuda under lock tills köttet är mjukt, ca 1 1/2 timme
Dela laxen i bitar och lägg i en matberedare. Pressa över citronsaften. Salta och peppra. Kör så att det blir ganska små bitar, tillsätt grädden och gräslöken och kör så att smeten håller ihop
När jag kollar kvittot ser jag att jag köpt en bit kalvkött istället för högrev. Kalvköttet var fyra gånger så dyrt, men jag fick skylla mig själv som inte tittade ordentligt vad jag faktiskt stoppade ner i korgen
Häll köttet och fräs lite till. Visst vill man väl att maten ska gå rekordsnabbt att laga när man väl är hemma strax före 17 med två fritids- och förskoletrötta barn
Bryn köttet i omgångar, så att bitarna får färg runtom. Lägg köttbitarna i grytan tillsammans med, schalottenlökarna, vitlöken, morötterna och lagerbladen
Renskär köttet och skär det i stora tärningar. Bryn köttet i omgångar med lite salt och peppar. 1 kg renskuret kött. Låt köttet småkoka tills det blir mört ca 1½ timme under lock. 1 kg renskuret kött
Häll på kalvfond, rödbetsspad och vatten, så att det täcker köttet. Skär köttet i cirka 3x3cm stora bitar och bryn dem med smör i en stekgryta tills de fått färg runt om