Pasta med citrussås
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Citronpasta
  • 2½ dl crème fraiche
  • ½ pkt riccottaost
  • ½ citron, fint rivet skal och pressad saft
  • 1 blodapelsin, pressad saft - ca ½ dl
  • 2 pkt tortelini med valfri fyllning, vi hade spenat och ricotta
  • 2 nävar ruccolasallad
  • salt och svartpeppar
  • riven parmesanost
  • 1 näve valnötter, grovt hackade
  • flytande honung
  • Blanda samman crème fraiche, ricotta, citronskal, ruccola och saft från citron och blodapelsin. Smaka av med salt och peppar.
  • Koka pastan enligt anvisningarna på paketet och vänd försiktigt ner i röran.
  • Garnera med valnötter, riven parmesan och ringla till sist över lite flytande honung.
  • Det passar utmärkt att servera kallskuret kött till, typ antipasti som t.ex breasola, parmaskinka eller salami.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.