Täck kycklingenmed strimlad tunn skinka, sedan ska det vara Emmenthaler ost. Detta receptet har jag lagt upp här förr med lite variation, det är såååå gott och hela familjen älskar
Avsluta med tomater. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form. 1100 g skinka. 5 st kokta kalla potatisar 100 g skinkarökt strimlad 2 st tomater 2 st ägg 1 krm salt 0
2 st kycklingfiléer. 75 dl kycklingbuljong. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1. 75 dl kycklingbuljong basilikablad till garnering salt och nymald svartpeppar
Servera med ris o sallad. Lägg kycklingfileerna i en ugnsform. 800-900 g kycklingfile. ca 2 hg skinka (hacka den i mindre bitar). Häll över kycklingen o in i 25 min på 200 grader. 800-900 g kycklingfile. ca 2 hg skinka (hacka den i mindre bitar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.