500 g
blandad svamp, t ex shitake, ostronskivling, skogschampinjon
1
silverlök
25 g
smör
2 dl
champagne
2 dl
vispgrädde
1 kruka
färsk dragon
1 ask
krasse
tryffelolja, några droppar
75 g
parmesanost, till servering
neutral olja, till stekning
salt
peppar
400 g
linguine ca 50 g pinjenötter 500 g blandad svamp, t ex shitake, ostronskivling, skogschampinjon 1 silverlök 25 g smör 2 dl champagne 2 dl vispgrädde 1 kruka färsk dragon 1 ask krasse tryffelolja, några droppar 75 g parmesanost, till servering neutral olja, till stekning salt peppar
Maken tyckte till ochmed att det var den godaste pastasallad han någonsin ätit. Den här supergoda pastasalladen snodde jag ihop för att ta med som matsäck när vi åkte på en utflykt häromsistens
Blanda med grytan och toppa med parmesan. Häll i vatten, grädde och strimlade tomater. 3 Lyft ur köttet och lägg i lök och vitlök. Lägg tillbaka köttet, salta och peppra, låt småputtra i cirka 5 minuter
Vi har varit och hjälpt sonen med ett bygge och det går framåt. Detta är perfekt mat när tiden är knapp och man har annat att göra, fixa till och snabbt in i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.