Tryffelpasta med champagne, svamp och pinjenötter
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g linguine
  • 50 g pinjenötter
  • 500 g blandad svamp, t ex shitake, ostronskivling, skogschampinjon
  • 1 silverlök
  • 25 g smör
  • 2 dl champagne
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 kruka färsk dragon
  • 1 ask krasse
  • tryffelolja, några droppar
  • 75 g parmesanost, till servering
  • neutral olja, till stekning
  • salt
  • peppar
  • 400 g linguine ca 50 g pinjenötter 500 g blandad svamp, t ex shitake, ostronskivling, skogschampinjon 1 silverlök 25 g smör 2 dl champagne 2 dl vispgrädde 1 kruka färsk dragon 1 ask krasse tryffelolja, några droppar 75 g parmesanost, till servering neutral olja, till stekning salt peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.