Servera den parmesanpaneradekycklingen på pastan och tomatsåsen. Dags att panera kycklingen. skala och hacka lök samt pressa vitlök och lägg i en kastrull med olivoljan
Kyckling. Blanda bulgur med purjolök, persilja och paprika. Bulgursallad. Vänd kycklingfiléerna i kryddblandningen, bryn dom sedan någon minut på varje sida
Skär ett snitt längs kycklingen och fyll dom med pesto. Kyckling. Bulgursallad. Kyckling. Bulgursallad. Kycklingmed pesto och bulgursallad (ca 4 portioner). 500 g kycklingfilé. 500 g kycklingfilé
Skär kycklingen i mindre bitar och krydda rikligt med italiensk salladskrydda. När kycklingen är färdig, ta upp den ur stekjärnet och lägg ner de frysta grönsakerna
3 dl bulgurvatten1 grönsaksbuljongtärning1 grillad kyckling rensad i små bitar200 gram smulad fetaost1 skalad gurka i bitar1 finhackad rödlök1 dl hackad bladpersiljaVinägrett5 msk olivolja2 msk vitvinsvinäger3 msk ajvar relish0,5 msk honung0,5 tsk saltKoka bulguren med buljongtärningen enligt förpackningen,Rör ihop vinägretten och blanda den med den varma bulguren. 1 grillad kyckling rensad i små bitar
Är man inte så bra på att stycka hel kyckling kan man göra livet mycket enklare för sig med en rejäl köttsax, men egentligen är det inte så svårt om man bara tittar ungefär vart ben och leder går och försöker skära loss de bitar man vill ha
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.