Låt allt bli varmt och smaka av med salt och peppar. Hetta upp en stekpanna med lite olivolja och lägg i bulgur, citronskal, sparris och tomater och rör om
Salta och peppra kycklingen. 2 mackor 1 kycklingfilé4 vitt surdegsbröd2 msk pesto1 fpk mozzarella 1/2 burk grillad paprika 1/2 basilikarucola10 körsbärstomaterolivoljasalt och svartpepparGör så här. Toppa 2 skivor med skivad kyckling mozzarella, paprika och basilika. Stek mackorna på låg värme i olja i en stekpanna cirka 10 minuter tills osten smälter Servera med en sallad på rucola och tomat. 1 kycklingfilé
Servera kycklingenmedbulgursallad och tzatziki. Blanda med grekisk yoghurt. Doppa sedan de stekta kycklingbitarna i marinaden igen och rulla i sesamfröna
först sallad, sedan de varma grönsakerna och till sist kycklingen. Till det åt vi varm grekisk sallad. Toppa kycklingenmed chiliringar och färsk koriander
Bulgursallad. Skär ett snitt längs kycklingen och fyll dom med pesto. Kyckling. Bulgursallad. Kyckling. Kycklingmed pesto och bulgursallad (ca 4 portioner). 500 g kycklingfilé. 500 g kycklingfilé
Klicka i smör i pannan och stek haricot vertsen med vitlöken i samma stekpanna som baconet. Smaka av med salt och peppar och låt stekas ihop tills tomaterna mjuknat
Man plockar ihop sin varma sallad själv. Den här rätten var med i Linas matkasse för några veckor sen och vi har redan lagat den flera gånger, En bra bjudrätt om man har barn med som kanske inte äter allt
Och utanför fönstret är det varmt soligt och härligt. 3 dl bulgurvatten1 grönsaksbuljongtärning1 grillad kyckling rensad i små bitar200 gram smulad fetaost1 skalad gurka i bitar1 finhackad rödlök1 dl hackad bladpersiljaVinägrett5 msk olivolja2 msk vitvinsvinäger3 msk ajvar relish0,5 msk honung0,5 tsk saltKoka bulguren med buljongtärningen enligt förpackningen,Rör ihop vinägretten och blanda den med den varma bulguren. 1 grillad kyckling rensad i små bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.