Skär ett snitt längs kycklingenoch fyll dom med pesto. Kyckling. Bulgursallad. Kyckling. Bulgursallad. Kycklingmed pesto ochbulgursallad (ca 4 portioner). 500 g kycklingfilé. Lägg i en ugnssäker form och kör i mitten av ugnen ca 40 minuter. 500 g kycklingfilé
Och utanför fönstret är det varmt soligt och härligt. Tillsätt resten och blanda. 3 dl bulgurvatten1 grönsaksbuljongtärning1 grillad kyckling rensad i små bitar200 gram smulad fetaost1 skalad gurka i bitar1 finhackad rödlök1 dl hackad bladpersiljaVinägrett5 msk olivolja2 msk vitvinsvinäger3 msk ajvar relish0,5 msk honung0,5 tsk saltKoka bulguren med buljongtärningen enligt förpackningen,Rör ihop vinägretten och blanda den med den varma bulguren. 1 grillad kyckling rensad i små bitar
Är man inte så bra på att stycka hel kyckling kan man göra livet mycket enklare för sig med en rejäl köttsax, men egentligen är det inte så svårt om man bara tittar ungefär vart ben och leder går och försöker skära loss de bitar man vill ha
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.