Desserten kan självklart precis lika gärna serveras i glas eller portionsformar, toppad medhallonoch passionsfrukt ochmed ett helt flarn antingen lagt på kanten av glaset eller brutet i mindre bitar som sticks ner i pannacottan
En pannacottamed lakritschoklad och jag använde mig av den här chokladen, så himla god. Pannacotta är ju superenkelt och du behöver absolut inte använda socker tycker jag utan jag använder mig av stevia strö
Knäck äggen i en bunke och vispa pösigt tillsammans med socker. Resultatet blev i vilket fall bra, tårtbottnarna (framför allt den med choklad) blev fantastiska
denna gång fick det bli en enkel pannacottamed tillbehör som lyfter den istället, syrliga hallon, salt lakrits och söt pannacotta, en dröm för smaklökarna
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citronoch vit choklad, i miniformat. Ta ut plåten ur ugnen och dra bort bakplåtspappret med biskvierna på
Dessa skulle bres på en smörkräm med lemoncurd och passerade hallon istället för choklad. Använd en sked till att hälla på chokladen, och bre eventuellt ut den lite längs med kanterna
För att få den randig provade jag att att smak- och färgsätta med färska björnbär ochhallon. Krossa kexen i mortel eller i en matberedare och blanda med smöret till en massa
För att hålla hoppet uppe spenderar jag dagarna med att göra blande det roligaste och mest harmonifyllda jag vet, läsa mat- och baktidningar/böcker/bloggar och prova massa nya recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.