Toppa med mosade hallon (söta gärna något)/chiasylt och eventuellt med frystorkade bär. Sjud grädde tillsammans med sötning och vanilj i en kastrull under några minuter
pannacottamedhallonoch lakrits,. hallon- ochlakritspannacotta,. hallonlakritspannacotta,. Häll på den röda pannacottan på den svarta och låt sedan stelna i några timmar
Koka upp, rör om och låt puttra svagt någon minut. Avsluta med en kvist citronmeliss. 1hallon för garneringLägg gelatinet i blöt och låt ligga cirka 5 minuter. 1Skär ett snitt i vaniljstången och skrapa ur. 1Lägg fröna och den urskrapade stången i en kastrull tillsammans med grädde och socker. 1Luft upp gelatinet ur vattnet och lägg i gräddblandningen. 1Garnera med färska hallon, eller blåbär om du hellre vill
Desserten kan självklart precis lika gärna serveras i glas eller portionsformar, toppad medhallonoch passionsfrukt ochmed ett helt flarn antingen lagt på kanten av glaset eller brutet i mindre bitar som sticks ner i pannacottan
Häll lite frysta bär i en kastrull och värm upp, tillsätt lite honung och rör runt. En pannacottamed lakritschoklad och jag använde mig av den här chokladen, så himla god
denna gång fick det bli en enkel pannacottamed tillbehör som lyfter den istället, syrliga hallon, salt lakrits och söt pannacotta, en dröm för smaklökarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.