Tillsätt sedan resten och blanda till en smet. Låt stå en stund och svälla. 2,5-3 dl mandelmjöl2 tsk bakpulver4 msk fiberhusk0,5 dl linfrön2 dl creme fraiche4 msk smält smör0,5 krm salt2 st äggBlanda de torra ingredienserna i en bunke. 0,5 dl linfrön
Det råder ju heller förstås ingen lag på att gröten tvunget måste serveras med äppelmos . Varje gång jag tillreder min mandel- och kokosgröt varierar jag vilka frönochnötter jag använder, och ibland tar jag kokosolja istället för smör
Servera din smaskiga frukost med sockerfritt äppelmos, hasselnötterochpumpafrön. Det råder ju heller förstås ingen lag på att gröten tvunget måste serveras med äppelmos
Rör om med trägaffel hela tiden. mandlar, valnötter, cashewnötter, solrosfrön, linfrönochsesamfrön). Häll på sockret och vattnet och vänta tills allt vaten har dunstat bort
Hetta upp en stekpanna med olja. Lägg över i en skål och låt svalna. Rosta nötterna i omgångar i 3–5 minuter eller tills nötterna har fått färg. Foto Malte Danielsson 100 gram valnötter. 100 gram solrosfrön. 100 gram hasselnötter. 100 gram pumpafrön. 100 gram cashewnötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.