Passionerad pannacotta med pekannötsflarn, hallon och passionsfrukt
Livsaptit
Livsaptit
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/4 dl saft
  • dl
  • 12 passionsfrukter
  • 2-3 msk
  • 4-5 cm tjock
  • 6½ dl vatten
  • Passionerad pannacotta med passionsfrukt och hallon
  • 4 portioner
  • 4 gelatinblad 3 dl vispgrädde (laktosfri fungerar fint)
  • 1 krm vaniljpulver
  • 1 liten nypa salt
  • 2 3/4 dl passionsfruktsjuice (eller 12 pressade passionsfrukter, se ovan)
  • 1 dl turkisk yoghurt (laktosfri fungerar fint)
  •  
  • Till servering
  • 2 askar färska hallon 125g
  • 2 passionsfrukter 1 ask physalis
  • Pekannötsflarn
  • 20 st
  • 1½ dl pekannötter
  • 50 g smör
  • ½ dl strösocker
  • 1 msk vetemjöl
  • 2 msk mjölk
  • 1 krm vaniljpulver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.