vispa grädden hårt och riv ner skal fint från ½citron. Citron mousse. Inte alls vad jag hade planerat men eftersom jag inte hade allting hemma och pengarna inte riktigt räckte till fick ja ta vad jag hade
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citronoch vit choklad, i miniformat. Citronsmörkräm. Bred lite hallonpuré (eller hallonsås snarare) på undersidan av biskvierna och bred sedan på lite smörkräm så att den bildar en topp
Dessa skulle bres på en smörkräm med lemoncurd och passerade hallon istället för choklad. I professionella kök har de flera liter choklad som är smält hela tiden, och då är det klart att det inte är så svårt att doppa
Några droppar citronsaft. För att hålla hoppet uppe spenderar jag dagarna med att göra blande det roligaste och mest harmonifyllda jag vet, läsa mat- och baktidningar/böcker/bloggar och prova massa nya recept
Blanda hallonen med lite rivet citronskaloch varva äggtoddy med hallonen i serveringsglas. Tillsammans med hallon smaksatt med rivet citronskal blir det lyx av en enkel klassiker
Blanda ihop allt utom hallonoch valnötter. Här kommer ett grymt recept på supergoda- och nyttiga muffins som är perfekta att ha med sig i väskan som mellanmål
färska hallonochcitronmeliss till garnering. Precis innan servering, rör ner basilikan bland hallonen (om man låter den ligga bland hallonen en längre tid blir den svart) och häll på pannacottan
En saftig och god kaka, med fyllning av vad som fanns hemma helt enkelt. Smälter snabbt och är därför förstås jättesmarta att använda när man ska garnera något med smält choklad, eller när smält choklad ska ingå i receptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.