Pad Thai
Touchoftaste
Touchoftaste
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 st kycklingfiléer
  • 12 msk olja
  • 11 dl schalottenlök, tunt skivad
  • 11 dl salladslök, skivad
  • 12 dl groddar
  • 1300 g risnudlar, gärna breda
  • 11 msk fisksås
  • 11 msk soja, kinesisk
  • 11 msk Bong Touch of Taste Asian Fond Green and Fresh
  • 11 msk vitlök, finhackad
  • 11 msk lime, pressad
  • 10,5 msk socker
  • 11 msk röd chili, finhackad (utan kärnor)
  • 12 st ägg
  • 1 koriander, färsk
  • 1 jordnötter eller solrosfrön, hackadeKoka nudlarna enligt instruktion på förpackningen. Strimla kycklingen och stek den på hög värme i en stekpanna eller i en wok. Efter några minuter så lägg i lök, salladslök och groddar, stek ytterligare någon minut. Tillsätt fisksås, soja, fond, vitlök, lime, socker och chili. Knäck äggen och vispa dem lätt. Ringla äggen i woken under omrörning och lägg sedan upp på tallrikar. Strö på koriander, hackade jordnötter eller solrosfrön.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.