Oxbringa med pepparrot
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kilo oxbringa eller högrev
  • 2 morötter
  • skalade
  • 2 palsternackor
  • skalade
  • 50 g rotselleri
  • skalad
  • 2 gula lökar
  • ½ msk salt per liter vatten
  • 15 hela vitpepparkorn
  • 2 lagerblad
  •  
  • Sås
  • 5 dl av kokbuljongen
  • 3 dl mellangrädde
  • Maizenaredning
  • Salt
  • Peppar
  • Riven pepparrot
  • om man vill göra pepparrotssås
  •  
  • Tillbehör
  • Småpotatis
  • kokta
  • Morötter
  • kokta
  • 2 msk rapsolja
  • Haricots verts
  • kokta
  • 4 msk nyriven pepparrot
  • Äppelmos
  • 1 ask kryddkrasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.