nötkött

nötkött

Pepparrotskött

Pepparrotskött

600 g benfritt nötkött högrev eller bog. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g benfritt nötkött högrev eller bog 1 liter vatten 1½ tsk salt 1 gul lök 1 morot 2 kvistar färsk persilja 10 vitpepparkorn 1 lagerblad Pepparrotssås
Pepparrotskött med rotfrukter

Pepparrotskött med rotfrukter

Skala lök, morot, palsternacka och rotselleri och skär i mindre bitar. Lägg köttet i en kastrull och slå på kallt vatten
Den perfekta biffen

Den perfekta biffen

1. Rätt kött. Välj en fin bit välhängt kött hos en riktig handlare. Tycker du om saftighet väljer du en marmorerad bit
Pilsnerbräserad högrev med gurksallad och senapskräm

Pilsnerbräserad högrev med gurksallad och senapskräm

Pilsnerbräserat högrev1,5 kg högrev 1 gul lök 1 king solo vitlök 30 g smör 3 msk olivolja 1 Melleruds Alkoholfria Pilsner 0,5% 1 förp barbequesås 2 tsk rökt paprikapulver 1 tsk salt 1 tsk svartpeppar