Oxbringa med pepparrot
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 1 1 röster

Ingredienser

  • 1 kilo oxbringa eller högrev
  • 2 morötter, skalade
  • 2 palsternackor, skalade
  • 50 g rotselleri, skalad
  • 2 gula lökar
  • ½ msk salt per liter vatten
  • 15 hela vitpepparkorn
  • 2 lagerblad
  • Sås
  • 5 dl av kokbuljongen
  • 3 dl mellangrädde
  • Maizenaredning
  • Salt
  • Peppar
  • Riven pepparrot, om man vill göra pepparrotssås
  • Tillbehör
  • Småpotatis, kokta
  • Morötter, kokta
  • 2 msk rapsolja
  • Haricots verts, kokta
  • 4 msk nyriven pepparrot
  • Äppelmos
  • 1 ask kryddkrasse
  • 1 kilo oxbringa eller högrev 2 morötter, skalade 2 palsternackor, skalade 50 g rotselleri, skalad 2 gula lökar ½ msk salt per liter vatten 15 hela vitpepparkorn 2 lagerblad Sås 5 dl av kokbuljongen 3 dl mellangrädde Maizenaredning Salt Peppar Riven pepparrot, om man vill göra pepparrotssås Tillbehör Småpotatis, kokta Morötter, kokta 2 msk rapsolja Haricots verts, kokta 4 msk nyriven pepparrot Äppelmos 1 ask kryddkrasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.