IngredienserPortioner. 4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Tillservering bröd kalamataoliver Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken
Blanda allt i en skål, smaka av med med olja, citron eller salt och servera direkt. Den här salladen kan man iprincip bara göra om man har fritillgångtill ramslök och kan slösa
Klippi soltorkade tomateroch strö över de hackade oliverna. Denna paj hittade jag inspirationtill enkomt till festen och resultatet blev faktisktotroligt gott
Huruvida dagens middagstips har något speciellt förhållande till sommaren låter vi vara osagt, visserligen smakar tomaternaofantligt mycket godare nu än på vinterhalvåret men kycklingochcitron är det väl ingen större skillnad på, nu och sen
Fördela ut soltorkade tomater, lök ochpersika runt om fetaosten. olivolja + olja från de soltorkade tomaternaRinglaliteolivolja på en ugnsplåt eller liknande
En väldigt god variant av kokta musslor där buljongen blirotroligtmustigoch god av ölen, tomaternaoch senapssmaken, serveras enkelt med en bit rostat bröd ochlitevittvini glaset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.