4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Fördela ut soltorkade tomater, lök och persika runt om fetaosten. olivolja + olja från de soltorkade tomaternaRingla lite olivolja på en ugnsplåt eller liknande
Denna med en massa tomat är riktigt god till grillat kött och till köttbullar/pannbiff. Blanda creme fraiche och gräddfil (går bra med antingen el också)Salta riktigt MYCKET och peppra med vitpeppar
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomatmed grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.