Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
75 g fetaost. 8 dl hela skalade tomater, konserverade. 2 st soltorkade tomater. 2 dl torkade vita bönor som du blötlägger och kokar själv. 4 port pasta
Tillsätt krossade tomater, oregano, tomatpuréoch chili flakes. När det är nån minut kvar tills pastan är klar, tillsätt spenaten i såsen och rör om ordentligt
Lägg pastan i en stor form och häll fläskfiléskivorna, såsen ochtomaterna över pastan. Lägg i de hela cocktailtomaterna i fläskfilén med såsen, så att tomaterna blir ljumma
Hacka löken och strimla de soltorkade tomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarätt med liknande smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.