IngredienserPortioner. 4 2 kg musslor 50 g smör 1 dl finhackad schalottenlök (1 dl motsvarar ca 6 st) 3 finhackadevitlöksklyftor 1/2 l torrt vittvin 1 kryddbukett * (morotsbit, timjan- och persiljekvistar, lagerblad) 1 dl hackad persilja (gärna slätbladig) nymalen vitpeppar salt baguetter tillservering Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
I vårt hem är det mannen som står för den största passionen för just vitvinsångademusslor, även om jag också tycker att det är gott, något som resulterar i att det är nämnda man som nästan alltid står vidspisen när denna anrättning ska serveras
För att hålla livi ekosystemet i våra hav finns våra "vänner" musslorna. MoulesMariniere. Och det betyder att vi får ett renare hav och slipper "blomning"
Överkoktamusslor är intelika gott och de musslor som inte öppnar sig slänger ni. Klipp över litepersilja, dela en tilllime och lägg i skålen med musslor och servera med bröd att doppa i och ett gott vintill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.