Spara det kallt till nästa dag och smaksätt med lite fiskbuljong. Häll i vin, grönsaker ochgrädde. För att inte bli det förstnämnda ska du se till att alla dina musslor har stängt när du knackat på dem och att de är hela
Börja med att rensa musslorna, slänga trasiga och döda osv. Avnjut med ett gott vitt vin. Älskar du som jag skaldjur så tänkte jag tipsa dig om något enkelt och nyttigt nämligen Moule Mariniére, musslor i vitt vin, mums så gott
), vitlök, lök, persilja ochgrädde. När jag såg fina nät med kravmärkta blåmusslor i stora affären häromdagen kunde jag inte låta bli att köpa hem dem, trots att mannen är skaldjursallergiker
Grädde, vitt vin, vitlök och räkor. Om du toppar med färska räkor blir det här en riktig festrätt. Rätten har en tydlig smak av gräddeoch vitlök och laxens goda smak kommer verkligen fram
De fina vaxbönerna kom från Bondens marknad, och de var faktiskt värda att stå i kö och trängas för Vad som händer med fisken i ugnen är så klart att den ångkokas i vinet, gräddenoch sin egen vätska
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.