Moules marinés kallas dessa vitvinsångade blåmusslor när de serveras i Frankrike. Börja med att skölja av musslorna i kallt vatten och skrubba dem lätt
Börja med att skrubba musslornaoch kasta alla som är sönder eller inte sluter sig. Denna belgiska nationalrätt som vi så starkt förknippar med bistros och brasserier
Marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris. Mmm, den här lördagen blev det riktigt gott, nämligen, marinerad rostbiff med balsamico, honung och kapris och till det en rotfruktsgratäng
Börja med att borsta och skölja musslorna noggrant. Min fantasi skenade iväg med mig där jag stod i butiken, kunde helt klart känna doften från hav, vitt vin och fänkål
Låt köttet vila i marinaden minst ett par timmar - vänd då och då. När köttet är färdigmarinerat bryn det då snabbt i stekpanna och krydda efter eget behag
Först ut ur recepthögen drar vi den marineradeoch grillade potatisen. Usch och fy vilket trist väder det har blivit, regntunga skyar som läcker vatten på oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.