Ta upp köttet och koka ur stekpannan med vattnet. Kantarellsås. Späd med sky och grädde, och koka upp. Tillsätt fond och soja och smaka av med salt och peppar
Börja steka fläskfilén på medelhög värme. Är det så att du inte planerar någon direkt halloweenfest så kanske det iaf blir en allhelgona-middag på söndag, och då kan jag föreslå dig att servera en höstinspirerad fläskfilé i gräddig kantarellsås
Ta upp köttet och koka ur stekpannan med vattnet. Kantarellsås. Späd med sky och grädde, och koka upp. Tillsätt fond och soja och smaka av med salt och peppar
4 1 fläskfilé (putsad, à ca 600 g) 1 msk olja 1/2 tsk salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater 200 g mozzarella 1 vitlöksklyfta 1/2 kruka basilika Potatissallad 8 potatisar 150 g sockerärtor 8 soltorkade tomater i olja 1/2 kruka basilika 65 g ruccolasallad 2 msk olivolja balsamvinäger salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Ta upp köttet och koka ur stekpannan med vattnet. Kantarellsås. Späd med sky och grädde, och koka upp. Tillsätt fond och soja och smaka av med salt och peppar
Skär fläskfilén i skivor och servera tillsammans med sås, rostad potatis och en god sallad. Fläskfilén blev väldigt saftig då den fick steka på låg temperatur i ugnen
Blanda fläskfärsen med aromaten. Förbered "fläskfilén" ett par timmar före. Blanda ihop ingredienserna till såsen i en skål/bunke och häll över filé-bitarna toppa med skivad eller riven ost
Inte dumt alls med alla röda dagar i almanackan den här våren, även om jag inte riktigt förstår när jag ska bli klar med allt som behöver bli klart på jobbet innan semestern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.