Mina Wallenbergare
Taste by Louise
Taste by Louise
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner Tid: 1 timma
  • 600 g kalvfärs
  • 4 äggulor
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 msk kalvfond
  • 1 ½ dl ströbröd eller rivet dagsgammalt bröd till panering
  • 3 msk smör till stekning
  • Salt
  • Nymald vitpeppar
  • Potatispuré
  • 600 g skalad potatis, mjölig sort
  • 75 g smör
  • ½ dl vispgrädde
  • 1 dl mjölk
  • Pressgurka
  • ½ dl ättika
  • 1 dl vatten
  • 1 dl strösocker
  • ½ gurka, skalad
  • ½ dl hackad kruspersilja
  • 2 dl lingon
  • ½ dl strösocker
  • 150 g skirat smör till servering
  • 250 g gröna ärter, kokta till servering
  • Rårörda lingon
  • Servering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.