Hej där vänner. Idag kom jag hem från en låååång veckas fantastiska äventyr i Asien där jag varit för att scouta vad som händer i östanland på vegofronten
God morgon från ett mycket riktigt blåsigt Skåne. Brrrrr. Det är nästan så jag inte vill gå ut idag men huset är fullt av folk och vi ska hinna avverka en hel del dag
Hemmagjord fejkon. Även kallad vegetarisk bacon och morotsbacon. This. Is. So. Good. Det här är ett megaenkelt recept som verkligen tillför något extra till vilken rätt som helst
Jag gillar verkligen indisk mat, och har lagat det några gånger. Den här smöriga linsgrytan (butter dal) blev väldigt lyckad, och fick även gott betyg från resten av Bakbokmat-familjen
Gör så här. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen. Plocka grönkålen från den hårda stammen. Häll syrad grädde och fond i en kastrull tillsammans med repad grönkål
Den här typen av gratäng brukade jag laga ibland när vi fortfarande åt fisk. Nu äter vi ju inte fisk längre men jag vill ändå fortsätta göra dessa smidiga så kallade 'allt i ett gratänger'
En period i mitt liv hade jag och den vegetariska burgaren en evig kamp. Så jag tog en paus från de vegetariska burgarna, och tänkte väl något i stil med att jag inte kunde lyckas med allt jag ville lyckas med i livet
Proffs på det sätt som man blir av att enbart ha Googlat sig till fakta (hrm hrm), satte jag i lördags sekatören i både körsbärs- och äppelträdet hemma och gav båda träden en lite prydligare frisyr
Detta kan nog vara den godaste vegetariska maträtten jag någonsin själv har tillagat. Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.