)Till fyra portionerWallenbergare. Smaksätt med salt och peppar. )Självklart kan man även använda kalvfärs till biffarna, som det egentligen ska vara i Wallenbergare
Ikväll blir det Wallenbergaremedpotatismos och lingon. Servera biffarna med kalvsky, potatismos, lingonsylt (eller rårörda lingon) gröna ärter eller sockerärter
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Servera medpotatismos (finns redan beskrivet tidigare i bloggen), ärtor och rårörda lingon. Medan Sigrid lägger pussel och Arvid spelar bokstavsspelet passar jag på att slänga ihop kvällsmaten
Servera med grädde och färska bär. INSTRUKTIONER. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en skål. Vispa ut mjölblandningen i hälften av mjölken till en slät smet
Här bjuder jag på ett extra lyxigt potatismosmed gräddmjölk, smör, äggulor, olivolja OCH brieost. Oj, vilken häftig smak det blev med smält brie i moset
Efter bion kom de besök med brorsan och fru. Trots frugans skeptisism baserat på minnen från bamba blev det en riktig hit, även om jag kanske för min egen smak skulle vilja öst på lite mer med det lite mer ättika i den sötsura såsen för min smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.