Den här varianten av hönökaka smakade kanske inte precis som originalet, men det gör inget för jag kan ibland tycka att originalet smakar lite väl sött
Bröden ska egentligen bakas med ett speciellt chapatimjöl, eller siktat grahamsmjöl, men jag bakar mina med vanligt vetemjöl, för jag tycker att det blir godare
Bland annat de här sega Dajmsnitten som egentligen är en upphottad variant på de gamla vanliga, hederliga kolasnitten, som killarna ofta vill att jag bakar
Jag rekommenderar er verkligen att testa denna supergoda bönröra, men om ni vill ha ensnabbarevariant så skickar jag med ett recept på enturbovariant längre ner i inlägget
Dagens lunchrecept var något jag ”hittade på” igår. Jag skulle egentligen följt ett recept men slängde i lite allt möjligt och sen ville jag plötsligt ha en annan smak på det
Det blev en annan variant än vad jag först hade tänkt baka i går när jag gjorde jordgubbspaj. Bland annat ska jag se till att göra mer jordgubbssylt, för den jag gjorde förra året på vår egna jordgubbar är den godaste sylt jag någonsin har ätit (ursäkta om det lät som skryt)
Som fyllning gjorde jag ensnabb och kanske inte så lyckad chokladmousse menäven om den inte var som godast på söndagen så lovar jag att den, tillsammans med tårtan, var helt oemotståndlig på tisdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.