Milia fick en Tingelingklänning av kusinerna och snabbt svidade hon om. Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Har jag möjligen hittat den godaste pastasåsen ever. Den här är laddad med (håll i dig) chorizo, bacon, tomatpesto, paprika, champinjoner, färska tomater, lök, basilika, parmesan och pinjenötter
Dragon och dijon tycker jag är bra smaker tillsammans, så också i dennapastasås. Pastasås. Det är då bra med snabba maträtter som inte kräver en massa fix och trix
Jättekul att se så många positiva kommentarer på mitt senaste inlägg. Det verkar som det är på tapeten nu det här med hälsa/ohälsa och det är mycket diskussioner kring "hetsen" med att pressas till att vara nyttig och att träna och det är även mycket diskuterande om varför man måste försvara sig om man valt att äta nyttigt
”Snabb” måste väl ändå vara en av favoritorden för barnfamiljer när det gäller vardagsmat. Ingen har tålamod att vänta alltför länge på kvällen när man kommer hem från jobbet/fritids/dagis och är hungrig
Lägg fisken i en ugnsform. Häll det över fisken, strö över kräftstjärtarna och tryck ner dom lite i såsen, gör likadant med de halva cocktailtomaterna, smula över buljongtärningarna och ställ in i mitten av ugn i 200 grader i ca 45-50 minuter
För att inte reta upp för många militanta köttälskare efter mitt förra inlägg så är det bäst att visa att även jag grillar kött ibland även om det inte blir så ofta
Sparrisen vill jag ha kokt menendastensnabbis så att det fortfarande är crunch i den. Nu senast bjöd jag Therése på sparris med hemmagjord aioli och parmachips
I och med att jag sommarjobbar behöver jag matlådor, och eftersom jag jobbar till middagstid så behöver middagarna uppfylla vissa kriterier såsom snabblagat, lättlagat samt att det gärna gå att göra mycket av så att jag får minst en matlåda (resten fryser jag in för framtida matlådor/middagar)
Pastasåsen blev då en form av "ta vad du har hemma"-sås, lite räkor fanns kvar i frysen från tidigare middagsbjudningar, några avokador behövde komma till användning innan dom kastade in handduken och grädden hotade med att göra detsamma
Dagens lunchrecept var något jag ”hittade på” igår. Jag skulle egentligen följt ett recept men slängde i lite allt möjligt och sen ville jag plötsligt ha en annan smak på det
Jaha, då var det min tur att åka på en dunderförkylning. Dagens recept hittade hos Jennie och eftersom jag älskar både kyckling och sesamfrön blev jag bara tvungen att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.