Ingredienser Portioner. ca 40 små 200 g grovt rivenmandelmassa 1 äggvita 1/2 dl färskpressad apelsinjuice 1 påse saffran (à 0,5 g) 250 g rumsvarmt smör 1 1/4 dl florsocker ca 200 g smält mörk choklad Lägg till i inköpslistan
Vi äter frukost tillsammans varje tisdag och idag är det Sigun som är värd. Dagen har börjat bra och ikväll kommer det 18 tjejer hem till mig på fika och lite party
Om man vill kan man mosa lite av den. Och toppa med deresterande räkorna. Halvera avokadon och grön ur halvorna försiktig, du ska använda skalen som skålar
Lägg potatisen i en stekpanna och häll över grädden och mjölken. Här hittade jag något i arkivet som jag tror att jag glömt att blogga om, om inte annat så tåls det att upprepas
Är det någon rätt som smakar bättre på andra dagen så är det Tepsi. Hon använder lite annorlunda kryddor mot vad jag är van att Tepsi ska innehålla, men resultatet är riktigt gott
Till på köpet fick jag uppmaningar om att inte ge henne äppeljuice och jag kände mig som en dålig mamma (för äppeljuicen alltså, inte för att hon skrek
Jag lagade lax åt oss förra veckan, för första gångenpå flera månader. Jag har skrivit liknandegurksallader tidigare, mendet som skiljer denna från dem är kombinationen av pepparrot, dill och ättika
Äppelmos i all ära, menden här varianten blev också jättegod. Det kan tyckas lite bökigt att skålla och skala plommonenmendet går väldigt fort och är inte alls svårt, väl värd den lilla tid man lägger ner pådet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.