Marinerad kyckling på tortilla med coleslaw och salsa verde
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Coleslaw 1 krm svartpeppar , malen 200 gram morötter 1 tsk salt 1 tsk honung 300 gram vitkål 3 msk rapsolja 0,5 st purjolök(ar) 1 st lime 1 msk ingefära , riven Kyckling 1 msk vetemjöl 2 klyfta(or) vitlök 2 msk honung 1 krm svartpeppar , malen 2 msk rapsolja 4 msk soja , japansk 2 msk rapsolja , till stekning 700 gram kycklingfilé , tinad, tvådelad salsa verde 1 st lime 1 tsk honung 0,5 msk vitvinsvinäger 1 msk rapsolja 2 klyfta(or) vitlök 0,5 kruka(or) mynta 1 krm salt 1 st jalapenos Tillbehör 1 förpackning tortillabröd Köp receptet Näringsvärde Kcal: 500 Protein: 38 gram Fett: 25 gram Kolhydrater: 28 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.